Yapışkan andız otu kullanımı:
siparişte çay olarak kullanılması için taze öğütülmüş olarak gönderilir
- 1 litre suyu kaynatıp içine 2 – 3 orta boy andız otu atın ve 12 dakika kadar üstü kapalı olarak kısık ateşte kaynatın.
- Kaynama bitince altını kapatıp demlenmeye bırakın. 10 – 20 dakika sonra karışımı bir kaba süzerek alın.
- Böylece günlük kullanım için gerekli olan çayınız hazırlanmış olur. Yapışkan andız otu hazırlanışı taze ve doğal olan otlardan yapılmalı ve hazırlanan çay günlük olarak içilmelidir.
- Yapışkan andız otu suyunu 24 saat içerisinde tüketmeniz gerekir. 21 günlük kürden sonra faydasını görebilirsiniz.
- Kurutulup toz haline getirilmiş yapışkan andız otu yaprakları, yaraların üzerine serpilerek de kullanılır. Alkolde hazırlanan tentürünün, mikropların öldürülmesi için kullanılabileceği söylenir.
- Kanayan açık yaranın üzerine taze yaprakların konulması halinde, kanın pıhtılaşmasını sağladığı bilgisi mevcuttur.
- Romatizmal eklem iltihabı ve eklem ağrıları için de andız otu çayı hazırlanarak banyo küvetine katılır ve içine girilirse iyi gelebilir.
- Güneş Görmeyen Yerde Ağzı Kapalı Saklanmalıdır. Besin Değeri düşmüş Eski Ürün Gönderilmez , Ürünlerimizi Gıda Olarak Tüketebilirsiniz. Poşetinde Üzerinde Son Kullanım Tarihi Ve Diğer Bilgilerimizin Yazılı olduğu Etiket ile Gönderilmektedir. Kullanmadan Önce Kullanacağınız kadarını Süzgeç İçersinde Soğuk Suyla Süzmelisiniz. Ürünlerimiz Bizim Garantimizdedir.