Siyah Hardal Tohumu
Siyah hardal tohumları, genellikle küçük boyutlarda siyah veya kahverengi renkte olabilirler. Yoğun ve acı bir tadı vardır. İçerdikleri uçucu yağlar ve bazı besleyici bileşenler nedeniyle özellikle baharat olarak kullanılırlar.
- Baharat olarak tüketiminde kullanım şekli daha basittir. Daha çok ete yakıştırılan bu baharat türü sebze yemekleri ve salatalarda da tercih edilerek tüketilebilir.
- Siyah hardal tohumu demlenerek de tüketilebilir. 5 dakikalık bir demleme sürecinden sonra ılık olarak içilir.
- Tohum halinde turşu yapımında lezzet katması sebebiyle turşuların içerisinde kullanılabilir.
- Hardal sosu yapımında kullanılabilir.
- Siyah hardal tohumu günde bir çay kaşığı su ile aç karna tüketilmelidir.
- Kan sulandırıcı kullananlar kullanmamalı.
Güneş Görmeyen Yerde Ağzı Kapalı Saklanmalıdır. Besin Değeri düşmüş Eski Ürün Gönderilmez , Ürünlerimizi Gıda Olarak Tüketebilirsiniz. Poşetinde Üzerinde Son Kullanım Tarihi Ve Diğer Bilgilerimizin Yazılı olduğu Etiket ile Gönderilmektedir. Kullanmadan Önce Bitki ve Tohumları Kullanacağınız kadarını Süzgeç İçersinde Soğuk Suyla Süzmelisiniz. Ürünlerimiz Bizim Garantimizdedir.