Sarımsak Toz Sarımsak tanelerinin kabukları soyulduktan sonra, tam otomatik kapalı makinelerde kurutulması ve ardından el değmeden öğütülmesi ile elde edilir.
Evde sarımsak tozu nasıl yapılır, merak edilen bir soru olmakla birlikte, evde sarımsak tozu yapımı için temiz ve nemsiz bir ortam gereklidir. Nihayetinde havada uçuşan toz parçaları, kolaylıkla, kuruttuğunuz malzemenin içerisine girebilir.
Sarımsak tozu yapımı, otomatik üretim ile daha sağlıklı netice verecektir. Bu şekilde naturel kalan sarımsak tozunu tüketirken, güvenilir bir malzeme olduğundan emin olacaksınız.
klendiği her şeye tarif edilemeyen orijinal bir tat ekler, umamî lezzete de benzetebiliriz.
Sarımsak tozu ne zaman kullanılır sorusu, aslında bu şahane lezzetin kıymetini ortaya çıkaran bir noktaya parmak basmaktadır. Bazı tariflerde, tazesinin yerine kullanıldığında çok daha başarılı sonuçlar verebilir.
emek üzerine köşe yazarı olan Ari LeVaux‘un, bu sebze tozu hakkında harika bir anlatımı mevcuttur.
“Kuru sarımsağın baskınlığının aksine, sarımsak tozu lezzet yapıştırıcısıdır ve taze sarımsağa göre, fark edilmesi daha zor olabilecek hafif bir lezzet dolgunluğu ekler ve bu hafifliğine nazaran şaşırtıcı biçimde yemeğin tadını daha iyi bir hale getirir.”
Diş sarımsak ile toz sarımsak, birbirinin yerine geçemezler evet. Bununla birlikte, doğru kullanım alanı seçildiğinde, muhteşem aromasını almamanız imkânsızdır. Örneğin, köfteye eklenen rendelenmiş diş sarımsağın, homojen dağılmaması riski vardır ve illaki bir köfte daha az aromalıyken diğeri daha çok aromalı olabilir. Buna karşın, dozunda kullanılmış bir sarımsak tozu, her bir köfte tanesine özenle aroma katabilme konusunda iddialıdır.
Güneş Görmeyen Yerde Ağzı Kapalı Saklanmalıdır. Besin Değeri düşmüş Eski Ürün Gönderilmez , Ürünlerimizi Gıda Olarak Tüketebilirsiniz. Poşetinde Üzerinde Son Kullanım Tarihi Ve Diğer Bilgilerimizin Yazılı olduğu Etiket ile Gönderilmektedir. Ürünlerimiz Bizim Garantimizdedir.