Saf Salep Bucak
Kahve ve çay kadar tercih edilen salep, kış aylarında en sık tüketilen içeceklerden biridir. Soğuk günlerde içilmesinin birçok nedeni vardır. Vücut ısısını artırması en önemli etkilerinden biridir. Ayrıca hoş kokusu ve enfes lezzetiyle de en çok tüketilen içecekler arasında yer alır. Dolayısıyla kış aylarının vazgeçilmezi olan salep faydaları bakımından oldukça değerlidir.
Salep, toz halinde olan ve sıcak içecek olarak tüketilmesi önerilen bir besindir. Bunun için öncelikle saf salep, süt ve vanilya gibi ana malzemeler gerekir. Kişi sayısı veya fincan boyutuna göre malzemeler ayarlanabilir. İçecek olarak tüketilen bu içecek için salep, vanilya ve toz şeker harmanlanır ve kaynamakta olan sütün üzerine ilave edilir. Çırpma teliyle karıştırıldıktan sonra kendine has kıvamını alması sağlanır. Ardından isteğe bağlı olarak üzerine tarçın serpilerek tüketilmesi mümkündür.
Güneş Görmeyen Yerde Ağzı Kapalı Saklanmalıdır. Besin Değeri düşmüş Eski Ürün Gönderilmez , Ürünlerimizi Gıda Olarak Tüketebilirsiniz. Poşetinde Üzerinde Son Kullanım Tarihi Ve Diğer Bilgilerimizin Yazılı olduğu Etiket ile Gönderilmektedir. Kullanmadan Önce Bitki ve Tohumları Kullanacağınız kadarını Süzgeç İçersinde Soğuk Suyla Süzmelisiniz. Ürünlerimiz Bizim Garantimizdedir.