Kızamık Şekeri
İçindekiler: Hibisküs, Karanfil, Tarçın, Zencefil, Pancar Şekeri kırmızı rengini Hibiscustan almaktadır.
Kızamık şekeri, genellikle bitki çayı şeklinde tüketilir. Ancak, bitkisel takviyelerde olduğu gibi, önerilen dozajlar ve kullanım talimatlarına dikkat edilmelidir. Aşırı tüketim veya uzun süreli kullanım bazı olumsuz etkilere yol açabilir. Herhangi bir bitkisel takviye gibi, bu bitkinin de herkes için uygun olmadığını unutmamak önemlidir. Özellikle hamilelik, emzirme veya belirli sağlık sorunları olan bireylerin kullanmadan önce bir sağlık uzmanına danışmaları tavsiye edilir.
Lohusa Şerbeti Tarifi
Lohusa şerbetinin ne olduğunu ve faydalarını öğrendiğimize göre geçelim en merak edilen kısma, yani lohusa şerbeti tarifine.
Lohusa şerbeti nasıl yapılır diye sorduğunuzda, birçok yerden birbirinden farklı tarifler bulabilirsiniz ama temel olarak kızılcık, kızamık ya da lohusa şekeri olarak anılan şeker, su, şeker, karanfil ve tarçın kullanmanız lohusa şerbeti yapmak için yeterli malzemeler aslında. Dileyenler damak tadına göre baharatların oranlarını ya da çeşidini artırmakta özgür tabii ki.
lohusa şerbeti tarifi...
Malzemeler:
- içersinde mevcuttur isteğe 1 adet çubuk tarçın ilave edebilirsiniz.
- içersinde mevcuttur isteğe 2-3 adet karanfil
- 3/4 su bardağı toz şeker Tadına bakarak şeker ilavesi yapabilir fazla gelmişse su ilavesi yapabilirsiniz.
- 100 gram lohusa şekeri ilave edebilirsiniz.
- 7 su bardağı su
Güneş Görmeyen Yerde Ağzı Kapalı Saklanmalıdır. Besin Değeri düşmüş Eski Ürün Gönderilmez , Ürünlerimizi Gıda Olarak Tüketebilirsiniz. Poşetinde Üzerinde Son Kullanım Tarihi Ve Diğer Bilgilerimizin Yazılı olduğu Etiket ile Gönderilmektedir. Ürünlerimiz Bizim Garantimizdedir.