Hibiskus Hibiscus Bamya Çiçeği Mekke Gülü
Yaz aylarında soğuk kompostoların içerisine aroma vermesi amacıyla katılabilir. Tercihe göre diğer buzlu bitki çayları ile birlikte de tüketilebilir. Tüm bitki çaylarında olduğu gibi hibiskus çayının da aşırı tüketimi tavsiye edilmez. Günde bir fincandan fazla tüketilmemesi önerilir.
Hibiskus çayı, kırmızı renkli, tatlı ve mayhoş bir tada sahip olan bir bitki çayıdır. Sıcak ya da soğuk bir şekilde tüketilebilen hibiskus çayının ferahlatıcı bir etkisi bulunur. Hibiskus bitkisinin tomurcuklarının suda demlenmesiyle oluşan hibiskus çayı, siyah çaya ya da kahveye alternatif olarak tüketilebilmektedir.
Hibiskus çiçeğinin kurutulmasıyla elde edilen hibiskus çayı, hazırlanması kolay bir içecektir. Bir bardak su içerisine 2 çay kaşığı kurutulmuş hibiskus çayı eklenerek demlenir. 5 dakika sonra çayın rengi kırmızıya dönerek tüketime hazır hale gelir. Daha sonrasında süzülür, soğuk ya da sıcak şekilde tüketilebilir. Tatlandırmak için içerisine
bal, tarçın ya da limon ilave edilebilir.
Güneş Görmeyen Yerde Ağzı Kapalı Saklanmalıdır. Besin Değeri düşmüş Eski Ürün Gönderilmez , Ürünlerimizi Gıda Olarak Tüketebilirsiniz. Poşetinde Üzerinde Son Kullanım Tarihi Ve Diğer Bilgilerimizin Yazılı olduğu Etiket ile Gönderilmektedir. Kullanmadan Önce Bitki ve Tohumları Kullanacağınız kadarını Süzgeç İçersinde Soğuk Suyla Süzmelisiniz. Ürünlerimiz Bizim Garantimizdedir.