Isırgan Otu Tohumu
Isırgan otu tohumunun sağlık yararları, içerdiği zengin besin ögeleri ve biyoaktif bileşenlerden kaynaklanır. Bu tohumlar, vitaminler (özellikle A, C, K ve B kompleksi vitaminleri),mineraller (demir, kalsiyum, magnezyum, potasyum gibi),proteinler, lifler ve antioksidanlar bakımından zengindir.
Isırgan tohumu çayı için yaklaşık bir çay kaşığı kurutulmuş ısırgan tohumunu demlik içine koyun. Üzerine yaklaşık 250-300 ml kaynar su ekleyip demliğin kapağını kapatın. Isırgan tohumlarının suyla en az 5-10 dakika demlenmesine izin verin. Daha sonra çayı süzerek bir fincana dökün ve isteğe bağlı olarak ılıdıktan sonra balla tatlandırın. Isırgan tohumu çayı sıcak veya
soğuk olarak içilebilir. Ancak sağlık durumunuza bağlı olarak tüketmeden önce bir sağlık uzmanına danışmayı unutmamalısınız.
Güneş Görmeyen Yerde Ağzı Kapalı Saklanmalıdır. Besin Değeri düşmüş Eski Ürün Gönderilmez , Ürünlerimizi Gıda Olarak Tüketebilirsiniz. Poşetinde Üzerinde Son Kullanım Tarihi Ve Diğer Bilgilerimizin Yazılı olduğu Etiket ile Gönderilmektedir. Kullanmadan Önce Bitki ve Tohumları Kullanacağınız kadarını Süzgeç İçersinde Soğuk Suyla Süzmelisiniz. Ürünlerimiz Bizim Garantimizdedir.