Avokado Yaprağı
Avokado yaprakları çiğ veya kurutulmuş olarak kullanılabilir. Avokado yaprağının faydaları için çay olarak tüketim uygundur. Avokado bitkisinin yapraklarından yapılan çayın hazırlanması kolaydır ve sıcak veya soğuk olarak içilebilir.
Avokado yapraklarının soğuk su altında durulanması ve kir veya parçacıklardan temizlenmesi gerekir. Yapraklar sıcak su dolu cezveye alınabilir ya da yaprakların üzerine sıcak su dökülebilir. Ardından yaprakların 5-10 dakika kadar demlenmesi sağlanır. Çay, ılıklaşınca bal ile tatlandırılabilir.
Güneş Görmeyen Yerde Ağzı Kapalı Saklanmalıdır. Besin Değeri düşmüş Eski Ürün Gönderilmez , Ürünlerimizi Gıda Olarak Tüketebilirsiniz. Poşetinde Üzerinde Son Kullanım Tarihi Ve Diğer Bilgilerimizin Yazılı olduğu Etiket ile Gönderilmektedir. Kullanmadan Önce Bitki ve Tohumları Kullanacağınız kadarını Süzgeç İçersinde Soğuk Suyla Süzmelisiniz. Ürünlerimiz Bizim Garantimizdedir.