Çemen Tane
Çemen tohumlarının toz haline getirilmesiyle oluşturulan çemen otu yemek, içeceklerde kullanılabilir. Çorba, salata, yemek ve yoğurtla karıştırarak tüketebileceğiniz oldukça şifalı bir bitkidir. Çemen tohumlarından çay yapabilir; isteğe bağlı olarak bal ya da limonla tatlandırılabilirsiniz. Doğrudan çiğnenerek de kullanılabilen taze çemen otu yaprakları bazı yemek tarifleri için idealdir. Kapsül ve tabletleri bulunan çemen otu güvenli, rahat kullanım sağlar. Cilt bakım uygulamalarında kür, yağ olarak yemeklerde baharat olarak tüketilir. Çemen otunun aşırı tüketilmesi çeşitli cilt sorunlarına, karın ve şeker hastalıklarına sebep olabileceği için ideal miktarda düzenli olarak kullanılması önerilir.
Güneş Görmeyen Yerde Ağzı Kapalı Saklanmalıdır. Besin Değeri düşmüş Eski Ürün Gönderilmez , Ürünlerimizi Gıda Olarak Tüketebilirsiniz. Poşetinde Üzerinde Son Kullanım Tarihi Ve Diğer Bilgilerimizin Yazılı olduğu Etiket ile Gönderilmektedir. Ürünlerimiz Bizim Garantimizdedir.