Burçak Tohumu Lathyrus
Burçak tohumu, baklagillerden olan burçak bitkisinin olgun tohumlarıdır. A ve C vitaminleri bakımından zengin olmalarıyla bilinir. Yüksek protein ve lif içerirler. Bunun yanı sıra, mineraller açısından da zengin bir kaynak olabilirler.
Burçak tohumları genellikle kurutulmuş ve öğütülmüş olarak kullanılırlar. Genellikle un olarak ya da toz haline getirilerek yemeklerde, ekmek yapımında, çorbaların içinde veya
baharat karışımlarında kullanılırlar. Ayrıca bazı bölgelerde doğrudan tüketilir ya da çeşitli yemeklerde bile kullanılır.
Güneş Görmeyen Yerde Ağzı Kapalı Saklanmalıdır. Besin Değeri düşmüş Eski Ürün Gönderilmez , Ürünlerimizi Gıda Olarak Tüketebilirsiniz. Poşetinde Üzerinde Son Kullanım Tarihi Ve Diğer Bilgilerimizin Yazılı olduğu Etiket ile Gönderilmektedir. Kullanmadan Önce Bitki ve Tohumları Kullanacağınız kadarını Süzgeç İçersinde Soğuk Suyla Süzmelisiniz. Ürünlerimiz Bizim Garantimizdedir.