Arı Poleni
Arı poleni, yüksek miktarda enerji sağladığından sabah kahvaltıda ya da sonrasında alınması önerilir. Böylelikle kişinin enerjisinde etkili olarak katkı sağlar.
Arı poleni, genellikle farklı besinlere eklenerek tüketilebilir. Polenin yaygın kullanımı genellikle bal, arı sütü, propolis gibi diğer arı ürünleriyle kullanılır. Bunun yanında polen, yoğurda eklenerek ya da salataya katılarak yenebilir. Arı poleni tüketim şekilleri şöyle sıralanabilir:
- Yoğurt veya mısır gevreğine üst malzeme olarak kullanın
- Şeker yerine tatlandırıcı olarak kahveye ekleyin
- Smoothie’lere ekleyerek tüketin
- Salata üzerine sos olarak kullanın
Arı poleninin, hamilelerin, emziren annelerin tüketmemesi önerilir. Yan etkilere neden olabileceğin uzman doktora danışarak tüketilmesi gerekir.
Güneş Görmeyen Yerde Ağzı Kapalı Saklanmalıdır. Besin Değeri düşmüş Eski Ürün Gönderilmez , Ürünlerimizi Gıda Olarak Tüketebilirsiniz. Poşetinde Üzerinde Son Kullanım Tarihi Ve Diğer Bilgilerimizin Yazılı olduğu Etiket ile Gönderilmektedir. Kullanmadan Önce Bitki ve Tohumları Kullanacağınız kadarını Süzgeç İçersinde Soğuk Suyla Süzmelisiniz. Ürünlerimiz Bizim Garantimizdedir.